delovi za paracedes için ürünler (2)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP, bu DOP'un üretimi için en önemli iki bölge olan Mantova ve Brescia'nın tedarikçi ortaklarının katkısıyla, tarihi koruma alanında üretilmektedir. 10 aydan 20 aya kadar değişen olgunlaşma süreleri ile çeşitli boyutlarda ve olgunluk seviyelerinde mevcuttur.
OLGUN PECORINO D O P - Olgun

OLGUN PECORINO D O P - Olgun

Belirli kaynak bölgelerinden alınan sütle üretilmektedir; bu, Pecorino DOP Yönetim ve Üretim Konsorsiyumu yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Pıhtılaşma, 35 ile 38°C arasında değişen bir sıcaklıkta gerçekleşir ve pıhtının parçalanması mısır tanesi boyutunda olmalıdır. Şekil, 1,000 kg'dan 3,500 kg'a kadar ağırlıkta olabilir. Üretimimiz, yaklaşık 1,800 kg ağırlığında bir şekle sahiptir ve en az 120 gün olgunlaştırılmaktadır. Aroması yoğundur ve tadı hafif belirgindir.